dilluns, 18 de novembre del 2013

CONCERT PER LA BANDA MUNICIPAL D'ALACANT

Dimarts passat 29 d'octubre, tot el cicle de Primària vam tenir la sort de ser convidats a un meravellós Concert oferit per la Banda Municipal d'Alacant en el Centre Cultural "Las Cigarreras" (antiga fàbrica de tabac) d'Alacant. Des de fa 20 anys, la Banda Municipal realitza aquesta campanya "Música per a veure, escoltar i participar", en col·laboració amb els diferents centres educatius de la ciutat.

Va ser un concert divertit i didàctic. Els nostres alumnes van participar en la primera peça musical "Band Land" llegint fragments del conte que anaven intercalats en les intervencions de la Banda Municipal. La resta del concert va ser molt divertit, gaudint de peces com "Mary Poppins", "Perla Alicantina" o "La Pantera Rosa".


La Banda Municipal de l'Excm. Ajuntament d'Alacant va ser fundada en 1912. La seua labor musical i cultural és molt reconeguda a través de la seua col·laboració amb les diferents entitats públiques, festeres i culturals. Té gravats Cd's de música alacantina. Així mateix ha inaugurat els "Concerts en Família", un cicle de concerts amb una programació amena i educativa per a ser gaudida per grans i xicotets.


Donem les gràcies a Victoria, secretària del Centre Cultural "Las Cigarreras", al director de la Banda Municipal D. José Vicente Díaz Alcaina, i per descomptat a tots els músics de la Banda Municipal!

 
Ací us deixem algunes fotos d'aquest meravellós concert... 



























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada