dimecres, 18 de gener de 2017

SETMANA DE LA PAU


El dia 30 de gener se celebra el Dia Escolar de la Pau i la No Violéncia i des del nostre col·legi volem reivindicar la PAU com a bandera d'un món sense fronteres en la nostra SETMANA DE LA PAU.

Des     del      dilluns   23     al divendres   27  de   gener    el nostre   col·legi  organitza la CAMPANYA    HUMANITÀRIA   PER
PER LES PERSONES REFUGIADES


El col·legi, l'ONG KARAM i l'AMPA han organitzat una setmana de recollida i sensibilització sobre la situació de les persones refugiades que estan venint a Europa fugint de la guerra.Des dels camps de persones refugiades ens han fet saber les  necessitats   específiques:DONACIONS

- Nº Cte. Bancari: ES48 0081 1351 9200 0127 8331

- ALIMENTS: LLET EN POLS - LLET CONDENSADA - SUCRE - CAFÈ -  OLI - 
  ARRÒS

  No s'admet cristallLa recollida es farà el dilluns, dimecres i dijous en el nostre centre en els següents horaris:

9.00-10.00h. 14.00-15.00h. 17.00-18.00h.També comptarem amb una taula informativa en la qual estaran les voluntàries de l'ONG KARAM amb els seus articles a la venda. Els diners recaptats aniràn destinats íntegrament a atendre a les persones refugiades.
El dilluns, dimecres i dijous es realitzaran xarrades de sensibilització en tots els cursos des d'Educació Infantil fins a l'últim cicle d'Educació Primària.


El tancament de la nostra setmana de la Pau culminarà amb una activitat el divendres 27 a partir de les 13,00h. on els xiquets i xiquetes llegiran un manifest per la Pau i cantaran una cançó, entre altres activitats.Esperem la vostra col·laboració!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada