dimecres, 25 de juny del 2014

Fí de curs educació infantil


Per fi va arribar el moment més especial de l'any. Per un costat és una llàstima i a tots ens costa molt dir-nos adéu perquè sabem que ens esperen dos mesos separats, però per una altra banda van a ser dos mesos plens de somriures, de banys a la piscina, a la platja i, per què no, de fer algun viatge.

Els més xicotets ho tenen molt clar: ells volen anar a la platja, a la piscina o a qualsevol lloc on hi haja aigua freda. Per això,  han preparat unes ulleres d'aigua que els van meravellosament per a no perdre's res del que passe baix l'aigua. No s'oblideu de netejar-les!



 Per una altra banda, els de quatre anys es van acomiadar el dia de la foguera, un dia on s'ho passaren genial mullant-se amb l'aigua i cremant les coses velles esperant les noves. Us esperem en setembre!



I, per últim, els més majors del nostre cicle van celebrar la festa de la seua graduació on se'ls va entregar l'orla on apareixen en els seus companys i, a més a més, van fer un acte musical amb el seu mestre de música Sergio. Les mestres ho van preparar tot per a que fóra un dia especial, ja que l'any que ve ja seran part de la família dels grans en Primària. Ha estat un plaer treballar amb tots vosaltres i veure com heu crescut i us heu desenvolupat al llarg d'aquestos tres anys.  MOLTES FELICITATS! Que passeu un bon estiu!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada