divendres, 24 de maig de 2013

CARRERA SOLIDÀRIA

Ahir, 23 de maig, el nostre col·legi CEIP La Rambla va participar, al costat del col·legi de La Milagrosa, en la III CARRERA SOLIDÀRIA organitzada per l'Organització independent a nivell mundial en el treball a favor de la infància "SAVE THE CHILDREN" 
  
S'ha recaptat la quantitat de 401 EUROS que anirà destinada a la fundació SAVE THE CHILDREN, concretament al Sahel (NÍGER) així com 207 litres de llet que aniran a CREU ROJA per a repartir-los entre les famílias més necessitades. Aquests diners ajudaràn un poc en el benestar dels xiquets i xiquetes que ho necessiten perquè els seus drets, reconeguts en la Convenció sobre els Drets del Nen de Nacions Unides, siguen una realitat a Espanya i en tots els països del món, sense distinció de nacionalitat, origen o religió. Cadascun dels participants, vam rebre un adhesiu d'aquesta organització que lluíem en la carrera.

El recorregut de la carrera va ser organitzat de manera que cada curs-nivell dels dos centres de Primària, esperaven junts a que vingueren a buscar-los els alumnes dels dos col.legis del nivell següent i així afegir-se a la cua de la carrera, passant aquests a buscar i integrar a les dues classes del nivell inferior.
La carrera va finalitzar en el Col·legi de La Milagrosa, i allí vam poder descansar baix les ombres dels arbres i jugar en els gronxadors que hi ha per tot el pati.

Aquí us deixem algunes fotos perquè gaudiu d'aquests moments amb nosaltres...

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada