dimarts, 30 d’abril de 2013

"PARQUE ENCUENTADO"


Aquest cap de setmana, 27 i 28 d'abril (sempre és el cap de setmana més pròxim al "Dia del Llibre"), hem visitat el món màgic del "Parque Encuentado".

Amb el propòsit d'animar als nostres alumnes a descobrir el plaer de la lectura, es crea durant un cap de setmana a l'any, un lloc per a gaudir dels llibres, contes, històries màgiques... a través de diversos tallers, jocs, proves divertides, activitats divertides, teatres...

Aquest "Parque Encuentado" l'ha organitzat el departament de desenvolupament i gestió local de l'Ajuntament d'Agost, amb la seu coordinadora Toñi López, en col·laboració amb el CEIP La Rambla i el Col·legi La Milagrosa. Volem destacar la participació de l'IES del nostre poble, amb l'elaboració d'uns meravellosos murals, així com l'ajuda d'alumnes i monitors de l'IES.

Enguany, la temàtica ha sigut la màgia amb éssers fantàstics: fades, donyets, bruixes, mags... per açò, les gymkanes s'han organitzat entorn d'aquest tema. La participació ha estat excepcional en les tres gymkanes, on hem gaudit en els diferents tallers organitzats pels centres i l'Ajuntaments.

En aquesta 9ª edició, el "Parque Encuentado" s'ha transformat per un encís que ens ha portat un temps molt dolent...pluges, fred i vent....! i per això, enguany, hem tingut "La Casa Encantada"...que és la Casa de Cultura! (per als quals no entengueu el llenguatge "brujeril")

Volem felicitar als alumnes de 5º del CEIP La Rambla, que a més de guanyar el premi al millor guió de Teatre "El Zoo màgic", l'han interpretat magistralment... Han demostrat ser uns actors meravellosos! A més, volem felicitar a Mohamed Mohaoui que ha guanyat el 3er premi del concurs de dibuix d'aquesta edició.

Donem les gràcies a tots: col·laboradors i participants...perquè sense la vostra ajuda no haguera estat possible la celebració d'aquest cap de setmana tan màgica i especial.

I ja sabeu...a tots els grans lectors i lectores que ens vulguen acompanyar, us diem que ens veiem l'any que ve en el món màgic de la literatura.

Per a acabar, us deixem un conjur que més val aprendre...perquè ja deixe de ploure i ens arribe el bon temps.... 

"Conjur perquè arribe l'estiu"

Un pessic de sol,
un grapat d'amics,
mil grams de somriures,
mig quilo de crits,
un manoll de jocs,
del mar, un bufit,
i, de la muntanya,
timó i romaní.

Tot en la caldera,
tot ben remenat
i, quan l'aigua bull,
acaba el conjur:
l'estiu ha arribat!

(Lluïsa March)


Ací us deixem les fotos del teatre "El Zoo màgic" interpretat pels nostres alumnes-artistes de 5é!
 Fins l'any que ve...que ens veurem de nou en el "Parque Encuentado"!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada